söndag 13 april 2014

Alla goda ting är fyra

Männen som sagt att de älskar mig är fyra stycken.

Den första var en snickare som älskar båtar och jazz. Han är konstnärlig, har öga för detaljer och blir ofta orolig och nervös. När han blivit ihop med sin första tjej levde han på blåbärssoppa ett halvår för magen tålde inte annat. Han spelar gitarr på toaletten.

Den andra var en liten kille. Vimsig tonåring, med lite koll på världen men med stora ambitioner. Nu en stadgad man, kanske med lite mer koll på världen men fortfarande stora ambitioner. Han blir expert på allt han gör och tänker mycket. Vi drömde om att bo i ett slott.

Den tredje var en man från Irak. Han hade kört lastbil och blivit skjuten i axeln. Han tycker om kvinnor med hull. "Jag läskar daj".

Den fjärde var en konditor från Bohuslän. Med hår som solen och gråa vackra ögon. Han hade inga stora ambitioner och drömmar men jag tror han var lycklig rätt så ofta. Han kunde sitta och titta, på vad som helst som var vackert hur länge som helst. Han levde efter mottot "Det ordnar sig alltid om man tar det som det kommer". Han gick sönder när ett barn inte mådde bra och var lyckligt. Han älskade hundar och barn och de älskade honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar